09/05/2022 作者 admin

Twee mannen, Hong Kong, aanbidding, sluip, waanzin, boos, Wuhan

Twee mannen, Hong Kong, aanbidding, sluip, waanzin, boos, Wuhan

  Speciaal gingen naar Hong Kong om de "meester" te aanbidden om vaardigheden te stelen, met een bekwame felle kluis, twee dieven "om te vliegen" Rogue National Market, Crazy Crimes herhaaldelijk, ze verwachtten niet, in Wuhan twee sigarettenkuttingen die tijdens de misdaad, blootgestelde ware identiteit.

Op 1 juni werden toen twee dieven ge?scorteerd uit Nanning van Nanning, de buitengewone veiligheidscontrole gebroken. Om 6 uur ‘s middags van 14 april van 14 april, Mr. Zhang, die woont in Changqing Road, Hankou en vond een wolf om in huis te lenen en een kleine kluis op te slaan om de slaapkamer op te slaan. De politieagent van de 树 kwam snel, de enquête op het terrein toonde aan dat de heer Zhang intact is, alleen ter plaatse om twee Guangxi Zhenlong merk sigarettenbeuk te extraheren. De communautaire monitoring wordt weergegeven. Om 2 uur op dezelfde dag slepen twee dunne mannen een haast. Als ze uit de gemeenschap kwamen, stopten ze snel een taxi.

De chauffeur weerspiegelt: twee mannen in Guangxi-accent, auto onder het Dongxi Lake Wujiashan, "Luister naar hun chat, zie wat er is gebeurd, neem het vliegtuig mee naar huis.

"Legacy of the Smoke Bundle, de twee mensen zijn in Guangxi Accent. De politie heeft twee gezondheidsrechten begrepen en ging naar de luchthaven van Tianhe om te onderzoeken, en vlieg naar Guangxi en de omliggende provincies en gemeentelijke vluchtpassagiers. Neem contact op met de eerste twee nanning Wei Yun (pseudoniem), Zhu Chen (een pseudoniem) komt de politie in, het overbrengen van twee mensen op twee verdachten, en zeer consistent met twee verdachten in het geval.

  Op 22 mei stuurde Jianghan Police 5 politieagenten naar Nanning om onderzoeken te lanceren. Onder de lokale politie leerde ik dat de ware identiteit van Zhu Chen was, toen de politie volledig werd gearresteerd. In de middag is Zhu Xin nog niet door Guangxi gezonden. In de middag Qinzhou Hongyang Police Station Gevangen, de politie ging meteen naar Qinzhou, en Zhu Ju ging terug naar Nanning. Volgens de verdachte, de middag van de 30e won de politie het geluid van de wind in het voorjaar van Nanning, en Wei Yun.

  Na beoordeling waren allebei jongeren in de leeftijd van 20 jaar en Nanning-fellow.

Twee jaar geleden ontmoetten de twee online een man in Hong Kong. De andere partij zei dat de twee mensen de meesters aanbidden, en zij leerden de "kleding en het voedsel zorgen", en het twee verhoogde geld en gingen naar Hong Kong Veiligheidskast.. Na een half jaar, leerden de twee van de berg en begonnen te "vliegen".

  De politie heeft ingevoerd: de twee hebben een enkel achter, het maximale bedrag is meer dan 1 miljoen yuan, een voorlopige verificatie en meer dan 40 gevallen zijn dit jaar vastgelegd, en het betrokken bedrag is bijna een miljoen yuan.

Momenteel is deze zaak verder over.